CHAUFFEURS GEVRAAGD

Er is veel vraag naar chauffeurs. Maar het vinden van de juiste kandidaten is vaak een tijdrovende bezigheid. Dit komt door de vele vormen van transport, waarbij gesteld kan worden dat niet iedere chauffeur geschikt is om alles te kunnen rijden. Daarnaast zijn er chauffeurs die parttime of zelfs als weekendchauffeur willen rijden, maar ook chauffeurs die juist zo veel mogelijk en misschien internationaal willen rijden.

Of het nu gaat om tijdelijke inzet (ter vervanging van) of om een nieuwe chauffeur. Rijbaan.nl wil hierin voorzien en u zo werk uit handen nemen.

De chauffeurs van Rijbaan.nl zijn 24/6 beschikbaar (maandag tot en met zaterdag).

Vanuit onze vestigingen in Staphorst, Meppel en Hoogeveen voorzien wij de vier noordelijke provincies van goede en professioneel opgeleide vrachtwagenchauffeurs die in het bezit zijn van een actuele Code 95.

Meer dan alleen chauffeurs

Maar natuurlijk kunt u bij Rijbaan.nl ook terecht voor: orderpickers, hef- en reachtruckchauffeurs, planners of medewerkers voor de overige functies binnen de Transport & Logistiek.

Wat voor medewerker u ook zoekt binnen deze branche: wij kunnen ze aan u uitzenden of detacheren! Wat het beste bij u past en dat natuurlijk altijd tegen de scherpste tarieven. Gedetacheerde medewerkers kunt u aan het einde van het afgesproken contract kosteloos van ons overnemen.

IK ZOEK MEDEWERKERS

IN TRANSPORT & LOGISTIEK

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*

© 2024 Rijbaan. Alle rechten voorbehouden. | Privacyverklaring