RIJBAAN EN PIET GONS TRANSPORT- EN RIJOPLEIDINGEN

Rijbaan.nl is een initiatief van Piet Gons Transport- en Rijopleidingen, met vestigingen in omgeving Meppel, Staphorst, Hoogeveen en Emmen. Op deze vestigingen is het mogelijk om alle Transport & Logistiek opleidingen te volgen. Met de start van Rijbaan.nl kunnen Transport & Logistiek gerelateerde bedrijven in Noord- en Midden Nederland bij Piet Gons Transport- en Rijopleidingen terecht voor alle rijopleidingen, bij- en na scholingen t.b.v. Code 95, in-company opleidingen en personeelsvraagstukken.

In de afgelopen 10 jaar zijn al heel veel klanten u voorgegaan. Ons hoge slagingspercentage mag u de garantie geven dat u bij Piet Gons Transport- & Rijopleidingen aan het juiste adres bent en u snel en veilig de rijbaan op kunt gaan!

ERVAREN, DESKUNDIG EN ENTHOUSIAST

Dagelijks werken wij met een enthousiast, ervaren en deskundig team.
Ons team van instructeurs, planners, administratie en directie zorgt ervoor dat u uw opleidings- en nascholingsvraagstukken bij ons op de juiste plek neerlegt. Daarnaast beschikken wij over een eigen en modern wagenpark en meerdere trainings- en opleidingsfaciliteiten. Jarenlange ervaringen in HR diensten en het uitzenden en detacheren van Transport & Logistiek gerelateerd personeel maakt dat wij de juiste kennis hebben om u te voorzien van het juist opgeleide personeel. 

HEEFT U VRAGEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*

© 2024 Rijbaan. Alle rechten voorbehouden. | Privacyverklaring